Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Електробезпека у вашій оселі

Дата: 08.10.2018 10:30
Кількість переглядів: 573

Фото без описуЯкщо електропроводку вашої оселі було змонтовано ще 30 років або більше тому, бажано її замінити повністю з кількох причин.

По-перше, її ізоляція втрачає цілісність за тривалого використання, що може призвести до ураження електрострумом. По-друге, ми стали більше користуватися електропобутовими приладами ( електрочайник, праска, мікрохвильова піч, бойлери, кондиціонери, телевізори, пральна машина тощо). Це може призвести до перенавантаження електромережі, а часом і до пожежі.

Різноманітність електроприладів, яку пропонують торговельні мережі, дуже велика, і потужність, якої вони потребують, також немала, тому не слід користуватися одночасно всіма приладами, які є у вашій оселі. Для влаштування електропроводки слід залучати досвідчених фахівців, які можуть виконати роботу з урахуванням вимог електробезпеки.

Важливо дотримуватись техніки безпеки під час користування електроприладами. Головну увагу варто звернути на нагрівальні прилади – їх треба тримати на безпечній відстані від горючих матеріалів. Купувати слід у спеціалізованих магазинах, щоб уникнути підробок.. Також не зайве перевірити з’єднання в розетках, вимикачах, вилках та розподільчих коробок, де може бути поганий контакт. За великої споживчої потужності в цих місцях нагріваються металеві частини, що може спричинити пожежу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень