Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гра, яка захоплює і дорослих, і дітей

Дата: 26.06.2019 10:24
Кількість переглядів: 2233

Фото без опису«Важниця правова» - таку назву має настільна навчально-розважальна гра в яку грали з неповнолітніми підопічними Білоцерківського міськрайонного відділу філії Державної установи "Центр пробації" у м. Києві та Київській області. Ініціатива провдення такого освітнього заходу належить Білоцерківському місцевому центру з надання БВПД. Також до участі в грі долучилися працівники філіалу №5 Білоцерківської міської центральної бібліотеки, власне на базі якого і проходив захід, «Центру пробації», «Центру неформальної освіти» та Білоцерківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Діти із величезним захопленням спробували свої сили. Вони мали змогу перевірити набуті знання у сфері права, відчули себе в ролі представників правничих професій. «Важниця правова» надала їм відповіді як діяти у різних життєвих ситуаціях. 

Гра спрямована на підвищення рівня правової освіти та надає корисні правові знання. Вона містить більш ніж 200 питань з таких галузей права, як конституційне, адміністративне, цивільне, сімейне, трудове і навіть кримінальне, та дозволяє опрацювати близько 50 життєвих ситуацій, зорієнтуватись в яких допоможуть правові знання. Сподіваємося, що отримані знання допоможуть юним мешканцям у подальшому житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень