Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Родинний конкурс "Родина FEST" вже вдруге відбувся у Білоцерківському районі

Дата: 15.05.2019 10:20
Кількість переглядів: 1806

Фото без опису14 травня Шкарівка гостинно приймала родинний конкурс "Родина FEST". Головна мета конкурсу – об’єднати всіх членів родини, нагадати, що найголовніше в житті – це щаслива родина, показати можливості для спільного відпочинку та особистого розвитку. Проявили ініціативу позмагатися за звання найдружнішої сім`ї Білоцерківщини родина Литвинів з села Глушки, родина Сергія Свободи з Макіївки, родина Коробченків з Озерної, родина Соколенків з Потіївки, родина Проценків з  Поправки та родина Ростовських з Чупири. 

Декілька годин пролетіли непомітно, адже на святі панувала атмосфера дружби та позитиву. Втім дух суперництва відчувався, адже кожна з родин намагалася виконати завдання якнайкраще. Зокрема, родини-учасниці мали змогу проявити себе в знанні власного родоводу, кулінарній та творчій нивах, кмітливості. Усі присутні з задоволенням спостерігали за виступами дітей та батьків і щиро аплодували, адже учасники вкладали у них весь свій талант. Приїхали підтримати родини також і  Озернянський сільський голова Юрій Дробович та Василь Мялківський, голова Чупирянської сільської ради. 

На заході були присутні заступник голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимир Толочко, помічник-консультант народного депутата України В.Гудзенка Людмила Веряскіна, начальник відділу освіти Вікторія Бабенко, начальник відділу культури та туризму Роман Бичек, директор районного будинку дитячої та юнацької творчості Зінаїда Литвин, начальник відділу внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ Наталія Гончарова.

По закінченню усі родини були нагороджені цінними призами та пам"ятними подарунками. А трійка переможців конкурсу виглядає наступним чином - родина Коробченків (1 місце), родина Соколенків (2 місце), родина Проценків (3 місце). Втім, хочеться відзначити, що кожна з родин достойна звання переможця, бо ж усі вони креативні, чудові, дружні, чудові, а головне - щасливі разом! 

«Родина FEST» - це новий унікальний формат сімейного дозвілля. Організатори, а це будинок дитячої та юнацької творчості, районний відділ освіти, змогли створити чудове родинне свято, об’єднати усіх навколо справжніх сімейних цінностей. До зустрічі наступного року! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень