Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

22 червня у залі засідань Білоцерківської райдержадміністрації відбулись урочистості з нагоди професійного свята держслужбовців

Дата: 24.06.2019 10:16
Кількість переглядів: 1091

Фото без описуДержавний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Ця праця потребує високого професіоналізму, бажання служити людям та відданості своїй справі.

Зі словами привітань до колег звернулися в.о. голови райдержадміністрації Юрій Савчук, голова районної ради Володимир Шевченко, помічник народного депутата України В.І.Гудзенка Євгеній Гудзенко, начальник Білоцерківського управління ГУ ДФС у Київській області? Павло Козирєв, голова районної профспілкової організації працівників державних установ Любов Тимошенко, представник благодійного фонду «Фортеця» Володимир Василенко.

За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята кращі державні службовці району отримали грамоти та подяки різного рівня.

Робота в державних органах, забезпечення виконання завдань і функцій держави – нелегка і відповідальна справа. Саме від державних службовців залежить успіх економічних і соціальних перетворень у країні, благополуччя людей та їх ставлення до влади. Кожен представник цієї професії – провідник між державою і народом, виконавець важливої місії.

Довідково: день державної служби в Україні відзначається щорічно 23 червня. Цей день обрано не випадково: 20 грудня 2002 року на 57-й сесії Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй було прийнято резолюцію, відповідно до якої 23 червня проголошено Днем державної служби ООН. Україна долучилась до відзначення Дня державного службовця у 2003 році, згідно з відповідним Указом Президента України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень