Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пожежна безпека під час святкування Великодніх свят

Дата: 24.04.2019 09:46
Кількість переглядів: 730

З  наближенням великого релігійного свята – Воскресіння Христового - Білоцерківський РВ ГУ ДСНС  звертається до релігійних громад та священнослужителів району з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у культових спорудах, ажде саме в ці святкові дні дані об’єкти відвідує  велика кількість населення.

Як свідчить статистика, випадки виникнення пожеж частішають саме у вихідні та святкові дні. Нерідко причиною загибелі та травмування людей на пожежах стає порушення правил пожежної безпеки.

Аби не затьмарити собі свята, дотримуйтесь правил безпечного поводження з вогнем, особливо будьте обережні зі свічками. Під час приготування пасхальних страв не забувайте про правильне поводження з вогнем під час експлуатації печей та електроприладів. У жодному разі не слід залишати їх ввімкненими на період своєї відсутності. Не залишайте дітей без нагляду , особливо коли в будинку палиться піч, горить газ чи свічка.

Багаторічний аналіз пожеж дає   підстави стверджувати, що так званий людський фактор – головна причина чи не кожної пожежі. Найбільшу небезпеку створюють самі люди, безпечність їх поведінки.

Як кжуть в народі, береженого Бог береже. Тож, шановні громадяни, щоб не сталося лиха, ще раз звертаємося до Вас: дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки під час Великодніх свят. Адже тільки від Вас залежить Ваша особиста безпеки та благополуччя. Зробіть все можливе, щоб зберегти своє майно та життя від вогню.

 Юрченко В.Л., начальник Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України у  Київській області 


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень