Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ОЛЕКСАНДР ТЕРЕЩУК: «ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ СИРІТ ТА ДІТЕЙ ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ – НАША ЗАДАЧА»

Дата: 30.05.2019 09:33
Кількість переглядів: 1600

Фото без описуВ Київській ОДА відбулась он-лайн нарада під головуванням очільника області Олександра Терещука. В заході взяли участь керівники структурних підрозділів, голови РДА і ОТГ, а також міські, сільські та селищні голови.

Під час онлайн-наради обговорювались проблемні питання щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, проведення ремонтних робіт на дорогах області та реалізацію проектів нового будівництва – об’єктів системи охорони здоров`я у сільській місцевості.

Голова Київської облдержадміністрації наголосив, що держава має надати матеріальну основу в житті для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

«Дітьми потрібно займатися і це наше з вами першочергове завдання. Ми маємо вирішувати проблемні питання з житлом. Наразі в області 438 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які не мають власного житла. Сьогодні ніхто крім нас їм не допоможе. Кожна молода людина, яка виросла сиротою повинна бути забезпечена житлом», – підкреслив Олександр Терещук.

Начальник Служби у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації Дмитро Вітов відзвітував щодо забезпечення житлом  дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування на Київщині. У 2019 році заплановано забезпечити житлом мешканців Вишгородського, Баришівського районів та міста Бориспіль. Наразі соціальні гуртожитки діють на території Вишгородського, Миронівського, Переяслав-Хмельницького районів та у місті Біла Церква. В с.Озерне Білоцерківського району вже придбано будинок для однієї дитини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень