Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Якшо Ви хочете стати рятувальником

Дата: 16.10.2018 09:26
Кількість переглядів: 529

Фото без описуСеред безліч вищих навчальних закладів, які існують на території нашої Держави, є такі, що готують майбутніх фахівців рятувальної справи це Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси), Національний університет цивільного захисту України (м. Харків) та Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, які готують висококваліфікованих фахівців рятувальної справи за освітньо-кваліфікаційними рівнями «Магістр», «Бакалавр» за напрямком підготовки «Пожежна безпека», «Цивільний захист».

Вступ здійснюється за конкурсом на підставі результатів зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) знань кандидатів на навчання та вступних випробувань з фізичної підготовки.

Майбутні рятівники повинні бути здоровими, мати добру фізичну підготовку та знання з математики та  української мови. Абітурієнт має набрати для участі у конкурсному відборі по кожному предмету ЗНО необхідних для вступу не менше 100 балів.

При успішному проходженні конкурсу кандидати зараховуються до навчального закладу як курсанти на денну форму навчання за рахунок державного бюджету. Курсанти забезпечуються форменим одягом встановленого зразка, безкоштовним житлом та харчуванням. Випускникам  присвоюється спеціальне звання лейтенант служби цивільного захисту та забезпечуються 100 % працевлаштуванням.

Право на першочергове зарахування мають діти учасників бойових дій із числа осіб, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та брали участь в антитерористичній операції. Крім цього запрошуються кандидати на службу цивільного захисту, для заміщення посад водіїв та пожежних рятувальників.
 
Якщо Вас зацікавила наша професія, за більш детальною інформацією Ви можете звертатися до Білоцерківського районного відділу ГУ ДСНС України  у Київській області за адресою:  Київська обл., м. Біла Церква, вул. Фастівська, 21а, телефон для довідок.:  6-37-35,  6-32-93. 

Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області Бабич А. В. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень