Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді у голови адміністрації обговорили будівництво нової амбулаторії

Дата: 25.07.2018 09:26
Кількість переглядів: 678

Фото без описуПитання реалізації реформи первинної медицини в сільській місцевості перебуває під постійним контролем голови Білоцерківської райдержадміністрації Геннадія Джегура.

25 липня очільник району провів робочу нараду за участю заступника голови райдержадміністраці Володимира Толочка,  головного лікаря КЗ БЦРР «БЦРЦПМСД» Івана Ровенка, начальника управління фінансів Анатолія Титаренка, начальника відділу житлово-комунального  господарства та будівництва Михайла Пасєки.

Серед питань, які розглянули учасники наради, ключовим було будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Озерна. Це має бути сучасний медичний заклад, у якому надаватимуться високоякісні послуги для жителів, котрі проживають на території Озернянської сільської ради.

Будівництво амбулаторії відбуватиметься на умовах співфінансування, тому під час наради визначалися щодо розмірів коштів, які необхідно виділити з районного бюджету. Очікується, що це питання буде розглянуто на позачерговій сесії Білоцерківської районної ради, яка відбудеться найближчим часом.

Варто зазначити, що на Білоцерківщині активно впроваджується медична реформа і більш як 26 тисяч жителів Білоцерківського району вже визначилися зі своїм сімейним лікарем та уклали про це відповідні декларації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень