Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підвели підсумки творчого конкурсу до Дня Збройних сил України

Дата: 13.12.2017 09:12
Кількість переглядів: 759

Відділом молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації був оголошений районний молодіжний творчий конкурс до Дня Збройних сил України у трьох номінаціях: «Кращий твір образотворчого мистецтва», «Кращий літературний твір», «Краща річ зроблена власними руками на патріотичну тематику». На конкурс надійшло понад 100 авторських робіт від молоді Білоцерківського району і зробити вибір було дуже не просто. Всі представлені роботи оригінальні, яскраві, незвичайні та унікальні.  

Фото без опису
12 грудня відбулося підведення підсумків. Голова адміністрації Геннадій Джегур та керуючий справами апарату районної ради Володимир Шевченко нагородили переможців конкурсу. 
Так у номінації «Краща річ зроблена власними руками на патріотичну тематику» відзначені Ковтун Альона за роботу “Козацькому роду нема переводу”, Черненко Антоніна (с. Храпачі) з роботою “Україна”, Проценко Алла (керівник творчої майстерні “Сувенірна іграшка” с. Матюші) за колективні роботи: “Батьківська хата”, “Перший подих весни”, “Барви рідного краю”, обереги для воїнів АТО “Символ 2018 року” , “Польові квіти України”, Жуланова Олена за роботу “Український оберіг”, Проценко Микола за роботу “Гардан”, Харченко Богдана за роботу “Шкатулка”
Карпенко Ірина за роботу “Квіти єднання”, Кузьменюк Катерина за роботу “Кущ калини росте”, Позирайло Вікторія за роботу “Соняхове поле”, Горієнко Надія Олександрівна, (керівник гуртка “Веселка” с. Яблунівка) за колективну роботу “Обереги та браслети для воїнів - захисників”.
У номінації «Кращий літературний твір» нагороджені
Котовщик Ілона (с. Сухоліси, член клубу “Поетичні озерця”) за авторську поезію “Бог війни”, Проценко Юлія (с. Поправка, член клубу «Поетичні озерця») за авторську поезію “Фарби життя”. Доречі, слова цього твору лягли на музику та стали піснею. У номінації «Кращий твір образотворчого мистецтва» відзначено роботи Моцної Дарини (с. Шкарівка) та Павла Котовщика (с. Сухоліси).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень