Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває процес підписання декларацій з пацієнтами

Дата: 18.09.2018 09:12
Кількість переглядів: 637

Фото без описуЗа станом на 18 вересня 2018 року лікарями загальної практики сімейної медицини Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району" внесено в електрону систему  31896 декларацій з пацієнтами, що становить 61,5 % від загальної кількості проживаючих у районі (розрахунок на 51500 з урахуванням мешканців сіл Пищики і Безугляки), а в розрахунку на чисельність населення району, яка за даними статуправління  становить 49500 мешканців, показник  - 64%. Крім того 103 перебуває на перевірці в національній службі охорони України. Проблем з введенням декларацій в електрону систему немає.

В розрізі громад району:

  • Узинська ОТГ: лікарями внесено 8785 декларацій, що становить 46,2 % від максимально можливої кількості.
  • Фурсівська ОТГ: лікарями внесено 5517 декларації, що становить 64,9 % від максимально можливої кількості.
  • Білоцерківська: лікарями внесено 17384 декларацій, що становить 72,4 % від максимально можливої кількості. 

Два лікарі уклали максимально можливу кількість декларацій – 2000. До кінця місяця ще три лікаря мають змогу укласти максимально допустиму кількість декларацій. Середня кількість декларацій на одного лікаря становить- 1126. Ця кількість зменшилась у зв’язку з тим, що в амбулаторію села Макіївка, направлено лікаря, якатільки розпочала заключення декларацій. З жовтня місяця, крім медичної субвенції, на тих хто ще не заключив декларації, фінансування буде здійснюватись через Національну Службу України, і сума що надійде нам, буде залежати від кількості заключних декларацій.

Детальніше про кількість укладених декларацій з пацієнтами лікарями загальної практики сімейної медицини Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги Білоцерківського району" Білоцерківської районної ради можна дізнатися тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень