Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проект «Успішна жінка»

Дата: 14.03.2019 09:06
Кількість переглядів: 596

З метою відображення високого соціального статусу успішних, ділових та цілеспрямованих жінок в житті країни видавництвом «Статус-Україна» розпочато роботу над ІХ випуском книги інформаційно - видавничого проекту «Успішна жінка».

До участі у проекті «Успішна жінка» запрошуються жінки-керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, окремі особистості-визнані провідні спеціалісти різних галузей, громадські діячі, благодійники, митці, учасники державних та громадських акцій, які досягли статусу успішної жінки завдяки щоденній і  наполегливій праці.

Вихід книги з друку передбачається  у І півріччі 2019 року. Фінансування проекту здійснюється шляхом залучення коштів учасників проекту, спонсорів.

Усім бажаючим зі своїми пропозиціями щодо кандидатур для участі у проекті звертатись за адресою: 03134, м.Київ, вул. Симиренка, 34, к.39, ТОВ «Статус-Україна» та на електронну адресу: status-ukrain@ukr.netДодаткову інформацію можна дізнатися на сайті: http://www.status-ua.com.ua та за телефонами: (044)223-97-62,050-961-52-64 (Кучерук Зінаїда Дмитрівна). 

фото з відкритих джерел 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень