Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

РОЗПОЧАТО ВПОРЯДКУВАННЯ ВОДНИХ ОБ’ЄКТІВ КИЇВЩИНИ

Дата: 12.04.2019 09:03
Кількість переглядів: 539

На виконання доручення голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука Департаментом містобудування та архітектури КОДА здійснюється робота з перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства договорів оренди водних об’єктів Київської області.

Орендарям водних об’єктів направлено понад 700 листів з пропозицією щодо визначення потреби у використанні водного об’єкта та необхідності розробки документації для підготовки проекту договору про внесення змін: паспорта водного об’єкта, проекту землеустрою та технічної документації із землеустрою з нормативної грошової оцінки земель.

Вартість виготовлення цієї документації встановлюється ВИКЛЮЧНО ДОГОВОРОМ з господарюючим суб’єктом, який буде її виготовляти.

Документація із землеустрою та документація з нормативної грошової оцінки земель виготовляється суб’єктами, які мають в складі сертифікованих спеціалістів з відповідних спеціальностей – землеустрій/нормативна грошова оцінка.

Порядок розроблення паспорта водного об’єкта затверджено наказом Міністерства екології та природних ресурсів від 18.03.2013 № 99 та зареєстровано в Міністерстві юстиції України 18.05.2013 за № 775/23307, що не передбачає жодних обмежень господарюючих суб’єктів, які їх розробляють, а містить лише вимоги до обов’язкового складу документації.

ЗАМОВНИКОМ паспорта водного об’єкта може бути тільки облдержадміністрація, від імені якої таку діяльність здійснює Департамент екології та природних ресурсів КОДА.

Реквізити для зв’язку: телефон – 279-01-58, факс – 234-96-15, електронна адреса – eko.koda@ukr.net, м. Київ, вул. Басейна, 1/2-а.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень