Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині з 1 квітня розпочинається місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, спецзасобів

Дата: 29.03.2019 09:02
Кількість переглядів: 1905

Фото без описуНа Білоцерківщині з 1 квітня 2019 року розпочинається місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів, спецзасобів. ЗАХОДИ, ЩОДО ДОБРОВІЛЬНОЇ ЗДАЧІ ЗБРОЇ, БОЄПРИПАСІВ, ВИБУХОВИХ МАТЕРІАЛІВ ТА СПЕЦІАЛЬНИХ ЗАСОБІВ БУДУТЬ ПРОВОДИТИСЬ ДО 30 КВІТНЯ 2019 РОКУ ВКЛЮЧНО.

Звертаємось до всіх мешканців Білої Церкви та Білоцерківського району поставитися з порозумінням до цього питання. Відповідно до Кримінального кодексу України носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача, збут вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу, карається позбавленням волі від 3 до 7 років. Ви можете уникнути відповідальності у разі, якщо добровільно здати зброю, вибухові матеріали та засоби їх ініціювання, спецзасоби до органів внутрішніх справ.

Для отримання більш повної інформації, щодо порядку здачі зброї, ви можете звернутися до працівників дозвільної системи Білоцерківського відділу поліції ГУНП в Київській області за адресою м. Біла Церква, вул. Шолом-Алейхема, 96 або за телефоном 5-95-41 або повідомити на спецлінію Київщини "102".

Фото з відкритих джерел 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень