Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнська акція "Герой - рятівник року"

Дата: 25.09.2018 09:02
Кількість переглядів: 561

Фото без опису13 вересня до Державної нагороди були представлені кращі з кращих представники з усіх областей України. Їх вітав у своїй адміністрації Президент України Петро Порошенко, а також почесні гості. Президент виразив слова подяки за небайдужість і людяність простих українців, проявлених в різних небезпечних ситуаціях та рятування співвітчизників, які опинилися у біді. Героям вручили грамоти та подарунки.

Нагадаємо, що Героєм-рятувальником у Київській області став Олександр Хоменко, який під час жахливої ДТП 24 червня у селі Крюківщина що під Києвом, першим кинувся допомагати пасажирам палаючої автівки і встиг витягти чоловіка та вагітну жінку, коли раптом пролунав вибух. Ці миті він чітко запам'ятав до останньої секунди. Навіть не зважаючи на те, що сам найбільше постраждав внаслідок тієї ДТП. Перебуваючи у лікарні, все питав про долю врятованої ним жінки, адже тоді він вже знав, що врятував того дня не двох, а трьох. Святкова і урочиста атмосфера супроводжувала учасників протягом усього заходу. Адже усі відчули, що за їх подвиги ними пишаються не лише їх близькі та рідні, а й уся країна!

         Нагадаємо, що учасником Всеукраїнської акції "Герой-рятувальник року" може стати кожний громадянин, який під час рятування людей, майна, ліквідації пожежі, аварії, надзвичайної ситуації, стихійного лиха проявив мужність і героїзм.

Про всі героїчні вчинки наших земляків повідомляйте службу порятунку за телефоном (6-35-86) або (101)

 

Білоцерківський РВ ГУ ДСНС України у Київській області

Бабич А. В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень