Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали із славним ювілеєм

Дата: 26.03.2019 08:56
Кількість переглядів: 592

Фото без опису22 березня 2019 року голова районної ради Володимир Шевченко, сільський голова Анатолій Савчук, заступник голови райдержадміністрації Володимир Толочко завітали до помешкання жительки села Яблунівка Надії Федорівни Кулинич  й привітали зі славним ювілеєм.

Згідно спільного розпорядження голів райдержадміністрації та районної ради, за багаторічну, сумлінну працю, активну участь у вихованні молодого покоління, високий патріотизм та з нагоди 95-річчя від дня народження керівники району вручили Почесну грамоту районної ради та районної державної адміністрації з врученням подарунка та квітів.

Таких людей, як Надія Федорівна Кулинич залишилося одиниці. Це живі свідки епохи, яскравий приклад для наслідування молодому поколінню. Керівники побажали ювілярці здоров`я, довголіття, уваги близьких людей, довгої людської пам`яті.

Розчулена увагою присутніх, ювілярка щиро подякувала за подарунки, квіти, теплі слова, розповіла про свій трудовий шлях, поділилася секретами довголіття. Головний із них – любити та поважати людей і завжди залишатися активним та молодим  душею. Жінка виростила 5-ро дітей, на своєму віку бачила страшні будні Великої Вітчизняної, пережила голодні повоєнні роки. Отака вона – наша землячка – зі світлою душею, чистими помислами, добрим серцем і, сповненими людської доброти, очима. 

За матеріалами офіційного сайту Білоцерківської районної ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень