Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чемпіонат України з волейболу: переможці  зональних змаганнь ІІ обласного етапу – команда юнаків Білоцерківського району!

Дата: 18.03.2019 08:55
Кількість переглядів: 481

15 березня 2019 року на базі Білоцерківської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 20 відбулися зональні змагання ІІ обласного етапу Чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів - Шкільна волейбольна ліга України 2018/2019 н.р.. 

   

Команду Білоцерківського району представляли переможці районного етапу змагань, учні Дроздівської ЗОШ. В напруженій, наполегливій та безкомпромісній грі команда зайняла І місце, залишивши за собою команду юнаків з Фурсівської ОТГ.

    Тож вітаємо спортсменів та їх наставників: вчителя фізичної культури Станіслава Тулумана, тренера-викладача Білоцерківської районної ДЮСШ Олександра Бочарова з виходом до наступного етапу чемпіонату України з волейболу, та бажаємо подальших перемог у фінальних іграх!  

    Також вітаємо команду дівчат Поправського НВО (вчитель Василь Шегда) яка зайняла ІІ місце в змаганнях пропустивши вперед лише команду дівчат волейболісток з м. Білої Церкви, та вигравши у команди дівчат з м.Фастова, які зайняли відповідно ІІІ місце.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень