Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Думка молоді є визначальною для майбутнього України»: Петро Порошенко взяв участь у молодіжному форумі в Переяславі-Хмельницькому

Дата: 26.02.2019 08:43
Кількість переглядів: 616

Фото без описуПрезидент України Петро Порошенко під час робочої поїздки на Київщину взяв участь у молодіжному форумі: «Думка молоді важлива. Перспективи вступу в НАТО та ЄС». Під час виступу він наголосив, що молодь є рушійною силою України на її шляху до Європейського Союзу та НАТО.

«Думка молоді – надзвичайно важлива. Думка молоді є визначальною. А членство в ЄС та НАТО є запорукою суверенітету та високих стандартів життя», – сказав Петро Порошенко.

Глава держави зазначив, що рівень підтримки європейської та євроатлантичної інтеграції серед молоді є набагато вищим, ніж в середньому. Він нагадав про події Революції Гідності, коли саме студенти, які вийшли на Майдан, відстоювали європейське майбутнє.

Також Президент підкреслив значущу роль молоді у боротьбі з російським агресором.

«Майбутнє України – в Євросоюзі та НАТО. І ми туди йдемо не з порожніми руками. У нас одна із найсильніших армій. І зараз наша молодь серед добровольців, волонтерів та воїнів, які зі зброєю в руках боронять європейський вибір на полі бою. Вони захищають суверенітет і територіальну цілісність не лише нашої держави, вони захищають європейське майбутнє України і українців. Саме від нашої молоді залежить майбутнє нашої держави. Від активності, принциповості, небайдужості та віри молодого покоління. Наша країна йде власним шляхом. Це шлях остаточного звільнення від російської колоніальної залежності, це повернення до цивілізованого й демократичного світу. Це майбутнє, яке втілиться у вільній, заможній, гордій і впевненій у своїх силах державі – Україні. Я твердо вірю у нашу спільну перемогу. Я твердо вірю у майбутнє членство України в ЄС і НАТО», – підсумував Президент України Петро Порошенко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень