Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнський місяць Червоного Хреста

Дата: 28.03.2019 08:41
Кількість переглядів: 562

З часу свого заснування Товариство Червоного Хреста постійно бере участь у вирішенні найгостріших соціальних проблем Київщини і з кожним роком відіграє дедалі помітнішу роль в утвердженні принципу гуманності, захисті життя та гідності людини. З 1 квітня по 3 травня 2019 року за підтримки влади, в Київській області проходитиме Всеукраїнський місяць Червоного Хреста, оголошений Національним Товариством. 

 

Задля дієвої допомоги нужденним Червоний Хрест послідовно реалізує комплексні гуманітарні програми спрямовані на зменшення соціальної напруги в країні. В цьому організаціям допомагають найдостойніші представники роду людського. Так, під час проведення Всеукраїнського місяця Червоного Хреста в минулому 2018 році Білоцерківською районною організацією Товариства Червоного Хреста України було зібрано коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, засобів гігієни тощо на суму 181 тис. 179 грн. Це дало можливість надати допомогу 331 особі, серед яких: одинокі люди похилого віку, інваліди, багатодітні родини, учасники ліквідації на ЧАЕС, ВПО, хворі на туберкульоз.

 

В рамках місяця будуть здійснюватися заплановані заходи щодо надання допомоги до Великодня, річниці Чорнобильської катастрофи. Для проведення заходів буде організовано масовий збір пожертв з метою подальшого фінансування гуманітарних програм Товариства. 

 

Білоцерківська районна організація ТЧХУ звертається до всіх небайдужих підтримати малозахищених  верств населення. Наші реквізити р/р 26002596145 в АТ «Райфайзен Банк Аваль» МФО 380805 код ЄДРПУ 00434230 Київська обласна організація ТЧХУ. Призначення платежу: благодійний внесок для Білоцерківської РОТЧХУ. Шановні благодійники – відгукніться голосом совісті.

 

Голова Білоцерківської РОТЧХУ Пророк С.М.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень