Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В КОДА НАГОРОДИЛИ ЛІКВІДАТОРІВ ЧАЕС

Дата: 14.12.2018 08:41
Кількість переглядів: 706

Фото без описуЗ нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Терещук зустрівся з чорнобильцями Київщини. В ході зустрічі учасники звернулись до очільника КОДА з низкою проблемних питань.

Насамперед, підіймались питання забезпечення безкоштовними медикаментами, державні житлові програми, питання санаторно-курортного лікування, а також перейменування вулиць населених пунктів Київщини на честь ліквідаторів ЧАЕС у рамках декомунізації. З ініціативою проведення в Київській області спортивних змагань пам’яті Миколи Жирного до Олександра Терещука звернувся Голова ГО «Всеукраїнська спілка інвалідів Чорнобиля» Дерда Іван Іванович.

«В чорнобильців багато проблем. Я це знаю і розумію, оскільки і сам є ліквідатором. Сьогодні готовий максимально сприяти вам, готовий вирішувати ваші питання. Я відкритий для вас і буду робити все, що від мене залежить, щоб допомогти. Тому хочу чути вас, хочу чути про ваші проблеми, хочу щоб ми конструктивно спілкувались та разом розпрацьовували механізми вирішення проблем», – звернувся до учасників заходу Олександр Терещук.

Під час заходу почесними грамотами Київської обласної державної адміністрації було нагороджено ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС та соціальних працівників Київщини, що займаються проблемами чорнобильців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень