Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Київській області медичну реабілітацію за кошти Фонду пройшли 34 вагітні жінки

Дата: 15.07.2018 08:38
Кількість переглядів: 551

Фото без описуПри порушенні перебігу вагітності (ускладненій вагітності) застраховані у Фонді соціального страхування України особи мають право на проходження відновного лікування у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за їх вибором. На Київщині з початку року медичну реабілітацію за зазначеним профілем пройшли 34 жінки.

Направлення застрахованої особи з порушенням перебігу вагітності до спеціалізованого реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу за рахунок коштів Фонду здійснюється безпосередньо із жіночої консультації (амбулаторно-поліклінічного закладу). 

Фонд фінансує 100% вартості курсу реабілітаційного лікування при ускладненій вагітності, підставою для направлення застрахованої особи на лікування в санаторно-курортному закладі є висновок лікарсько-консультативної комісії.

Нагадаємо, застрахованим у ФССУ є кожен, хто сплачує та/або за кого сплачується ЄСВ, тобто кожна працевлаштована особа або ФОП.

Загалом з початку 2018 року за адресним механізмом на медичну реабілітацію за рахунок коштів Фонду соціального страхування України було направлено 249 застрахованих осіб Київщини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень