Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Медична реабілітація застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду

Дата: 19.04.2018 08:37
Кількість переглядів: 637

Фото без описуУправлінням виконавчої дирекції Фонду у Київській області у І кварталі 2018 року проведено комплекс заходів щодо заміни механізму замовлення та розподілу путівок на адресне забезпечення хворих медичною реабілітацією, яке передбачає укладення тристоронніх договорів: між органом Фонду, санаторієм і застрахованою особою. На цьому наголосив начальник обласного управління Георгій Галиць під час апаратної наради з керівниками та працівниками структурних підрозділів сьогодні, 16 квітня.

Георгій Галиць повідомив, що аналіз результатів діяльності фахівців з медичної реабілітації відділень управління виконавчої дирекції Фонду у Київській області щодо направлення застрахованих осіб та членів їх сімей на відновлювальне лікування показав, що у І кварталі 2018 року кількість укладених тристоронніх договорів перевищує кількість направлених до реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів за аналогічний період 2017 року на 41.

Він додав, що планові показники І кварталу 2018 року за цим напрямком роботи перевиконані на 63%. Такі результати досягнуті завдяки проведеній керівництвом управління виконавчої дирекції Фонду у Київській області заходів, щодо активізації роботи із організації направлення застрахованих осіб та членів їх сімей до реабілітаційних відділень санаторіїв та співпраці посадових осіб районних відділень управління з лікарсько-консультативними комісіями і керівниками закладів охорони здоров’я, зареєстрованих у районах Київської області. «Найвищий рівень взаємодії відмічається у Броварському, Вишгородському та Фастівському районах», - підкреслив Георгій Галиць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень