Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Петро Рева провів засідання оргкомітету з підготовки та проведення обласної спартакіади «Сила духу»

Дата: 18.06.2018 08:36
Кількість переглядів: 730

Під головуванням заступника начальника управління – начальника юридичного відділу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Петра Реви відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення обласної спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу». Засідання оргкомітету пройшло в місті Українка Обухівського району Київської області.

Участь у засіданні оргкомітету взяли заступник голови Української міської ради Оксана Кирилюк, голова Київської обласної організації ФСТ «Спартак» Микола Жирний, директор Українського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» Петро Солодушко, начальник Обухівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області Олег Бевз.

В ході засідання члени оргкомітету обговорили план підготовки та проведення VI обласної спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу».

Учасники засідання визначилися з видами спорту, з яких відбуватимуться змагання та склали перелік необхідного спортивного інвентарю. Участь в обласній спартакіаді візьмуть десять команд, сформованих відділеннями обласного управління. Змагання проводитимуться із таких видів спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс та шахи. До участі у спартакіаді допускатимуться особи з числа потерпілих на виробництві, які проживають на території Київської області, мають необхідні навички із одного з перелічених вище видів спорту та перебувають на обліку в відділеннях обласного управління.

Заступник голови оргкомітету Петро Рева звернувся до учасників засідання із закликом до об’єднання сил, взаємопідтримки з метою вирішення всіх організаційних та фінансових питань для проведення регіональної спартакіади «Сила духу» на належному рівні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень