Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На обліку управління соцстраху Київської області перебуває понад 160 тис. страхувальників

Дата: 18.07.2018 08:36
Кількість переглядів: 615

Фото без описуСтаном на 1 липня 2018 року в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області на обліку перебуває понад 160 тис. страхувальників, в тому числі юридичних осіб – 66842, фізичних осіб, які використовують найману працю – 11841, фізичних осіб, які не являються роботодавцями – 84042.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року кількість юридичних осіб збільшилась на 1155, кількість роботодавців серед фізичних осіб – підприємців зменшилась на 14 осіб.

За перше півріччя цього року на доходний рахунок управління надійшло 265,7 тис. грн., а саме: неправомірно витрачених коштів за результатами перевірок – 121 тис. грн., фінансових санкцій за недотримання законодавства про соціальне страхування – 54 тис. грн., адміністративних штрафів – 9,9 тис. грн., капіталізованих платежів – 6 тис. грн., страхових коштів – 34,9 тис. грн. тощо.

Значну суму недоїмки зі сплати страхових внесків до Фонду по управлінню виконавчої дирекції Фонду у Київській області станом на 1 липня 2018 року мають наступні страхувальники: ВАТ «Білоцерківсільмаш», ДП «Підприємство Березанської виправної колонії управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у місті Києві та Київській області №95», ТОВ швейна фабрика «Гаян», Триліський спиртовий завод, ВАТ «Згурівський бурякорадгосп».

Статус економічно-активного має з переліку одне підприємство - ДП «Підприємство Березанської виправної колонії №95», яке щомісячно частково сплачує борг за рішенням суду.

У порівнянні з аналогічним періодом 2017 року сума недоїмки зменшилася на 37,7 тис. грн. У повному обсязі погашено недоїмку зі сплати страхових внесків по 4 страхувальникам, найбільший з них Філія ДП Міністерства оборони України ДОК «Укрвійськбуд-22» (сплачено заборгованості на загальну суму 20 тис. грн.).

Щомісячно ведеться робота щодо погашення заборгованості. З початку року при управлінні відбулося два засідання комісії з питань погашення заборгованості з керівниками структурних підрозділів. Регулярно керівники підприємств – боржників викликаються на засідання комісій з питань погашення заборгованості при райдержадміністраціях. Спеціалісти відділень активно співпрацюють з органами Державної виконавчої служби. Відтак з 1 вересня 2017 року загальна кількість боржників зменшилася на 111 страхувальників (заборгованість - 71,1 тис. грн.). Крім того, щомісячно працівниками відділу фінансового контролю та аудиту подається інформація щодо існуючої заборгованості з виплати заробітної плати та недоїмки з переліком страхувальників до прокуратури Київської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень