Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фінішувала першість Білоцерківського району з футболу серед школярів

Дата: 05.10.2018 08:28
Кількість переглядів: 473

Фото без опису4 жовтня відбулася першість Білоцерківського району з футболу серед закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, яка проводилася на стадіоні «Колос» в с.Шкарівка.  Під час урочистого відкриття змагань президент ФК «Граніт» Сергій Ковальчук та директор Білоцерківської районної ДЮСШ Анна Яценко привітали юних футболістів та  побажали гарної гри та нових перемог. 

Змагання проходили в наполегливій та цілеспрямованій грі. Головним суддею змагань - тренер-викладач Білоцерківської районної ДЮСШАртем Юрковський. 
За третє місце змагалися команда Терезинського та Потіївського навчально-виховних об`єднань. З рахунком 0:1 бронзові нагороди здобула команда Потіївського НВО. 

У захоплюючому фіналі зустрілися команди Шкарівської та команда Дроздівської шкіл. В нелегкій, безкомпромісній грі з рахунком 1:0 друге місце зайняла – команда Дроздівської ЗОШ, а чемпіонами першості Білоцерківського району сезону 2018-2019 н.р. стали футболісти Шкарівської ЗОШ. 

Команда-переможець та команди-призери змагань нагороджені медалями та грамотами відділу освіти Білоцерківської райдержадміністрації. Також  відзначено кращих футболістів в номінаціях: 
- кращий бомбардир першості учень Шкарівської ЗОШ – Богдан Ковальчук,
- кращий захисник першості учень Дроздівської ЗОШ - Єгор Тітаренко,
- кращий гравець першості учень Шкарівської ЗОШ - Артур Цалай,
- кращий воротар першості учень Потіївського НВО – Степан Кречківський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень