Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Г. Галиць: З початку року на медичну та соціальну допомогу потерпілим виплачено понад 1,2 млн. гривень

Дата: 19.04.2018 08:21
Кількість переглядів: 532

Фото без описуЗ початку року на медичну та соціальну реабілітацію потерпілих на виробництві управлінням виконавчої дирекції Фонду у Київській області виплачено 1,21 млн. грн. На цьому наголосив начальник обласного управління Георгій Галиць під час апаратної наради з керівниками та працівниками структурних підрозділів сьогодні, 16 квітня.

За його словами, відповідно до договорів, укладених відділеннями управління виконавчої дирекції Фонду із закладами охорони здоров’я, у січні-лютому поточного року проліковано 23 потерпілих на суму 191,9 тис. грн. Середня вартість лікування на одного потерпілого становить понад 8,3 тис. гривень. З початку року проліковано 22 потерпілих на загальну суму 143,45 тис. грн. Середня вартість лікування на одного потерпілого склала понад 6,5 тис. гривень.

Він додав, що за два місяці 2018 року путівками на санаторно-курортне лікування забезпечено одного потерпілого на суму понад 9,5 тис. гривень. У 2017 році протягом аналогічного періоду направлених на санаторно-курортне лікування з числа потерпілих не було.

Георгій Галиць відзначив, що станом на 1 березня 2018 року 32 потерпілі забезпечені протезно-ортопедичними виробами на суму 183,8 тис. гривен. Крім того, 35 потерпілих забезпечені лікарськими засобами та виробами медичного призначення на суму 150,97 тис. грн. Середня вартість лікування на одну особу складає понад 4,3 гривень. Крім того, 90 потерпілих отримали виплати на спеціальний медичний, постійний сторонній догляд та на побутове обслуговування на загальну суму 634,75 тис. гривень.

Триває робота щодо уточнення списків черговості осіб з інвалідністю на отримання автомобілів за рахунок коштів Фонду, а також стосовно підготовки документів по передачі потерпілим автомобілів у зв'язку із закінченням 10 річного строку експлуатації.

На кінець березня до управління виконавчої дирекції Фонду у Київській області надійшло 53 заяви від потерпілих на забезпечення їх автомобілями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень