Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Квітня, 2023 р., 11:31
З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде перепризначено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарств. Водночас серед одержувачів є певна категорія, якій субсидію на неопалювальний період буде призначено після надання заяви та декларації.
25 Квітня, 2023 р., 08:58
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
24 Квітня, 2023 р., 16:48
Сьогодні відбулася робоча зустріч працівників Білоцерківської районної державної (військової) адміністрації з представниками Міжнародної організації з міграції, яку за дорученням Людмили Мерзлюк провів її заступник  Олександр Горовенко.
24 Квітня, 2023 р., 16:16
У Київській області продовжується відновлення об’єктів, пошкоджених через російську військову агресію. Роботи проводяться за кошти, виділені з резервного фонду державного та місцевих бюджетів, за сприяння міжнародних партнерів, організацій та фондів. Уже відновлено повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності 11 784 об’єкти. Про це повідомив заступник голови Київської ОВА Микола Бойко.
24 Квітня, 2023 р., 15:25
Через збройну агресію російської федерації велика кількість українців змушені були покинути свої домівки, частина з них – тимчасово виїхали за кордон. У зв’язку з цим дехто з громадян України зіштовхнулись з проблемою отримання пенсій та різних видів грошової допомоги.
24 Квітня, 2023 р., 14:38
Сьогодні, 24 квітня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої проаналізували оперативну ситуацію  в Білоцерківському районі.
24 Квітня, 2023 р., 11:38
Ухвалено порядок надання державної допомоги на ремонт пошкодженого житла. Він передбачає надання громадянам, чиє житло було пошкоджено внаслідок збройної агресії рф, державної допомоги на поточний ремонт житла. Зробити це можна буде з допомогою електронної послуги єВідновлення.
24 Квітня, 2023 р., 09:00
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
21 Квітня, 2023 р., 15:33
Сьогодні,  21 квітня, відбулося засідання Координаційного центру взаємодії з внутрішньо переміщеними особами при Білоцерківській районній військовій адміністрації, на яке було запрошено голів громад та їхніх профільних заступників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень