Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Липня, 2023 р., 16:45
Сьогодні, 17 липня, т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко провів робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур Білоцерківського району, на якій обговорили оперативну ситуацію.
17 Липня, 2023 р., 14:05
Пенсійний фонд України надає роз'яснення щодо особливостей призначення субсидії. Для призначення житлової субсидії надаються заява та декларація (за встановленими формами).
17 Липня, 2023 р., 12:03
Цьогоріч збір урожаю зернових на полях Білоцерківщини розпочався на тиждень раніше, ніж у минулому році. Першими стартували південні регіони: Володарська, Тетіївська та Ставищенська громади. Про це під час оперативної наради, яку провів т.в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко, доповів начальник відділу економічного та агропромислового розвитку райдержадміністрації  Анатолій Онопрієнко.
17 Липня, 2023 р., 10:59
За наслідками розгляду підготовленого Комітетом до другого читання законопроекту з реєстр. №7029 Парламентом 14 липня 2023 року прийнято Закон України "Про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення управління багатоквартирними будинками".
17 Липня, 2023 р., 08:58
Щоденно, 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації. 
14 Липня, 2023 р., 15:11
Багато школярів вимушено покинули свої домівки в Україні та навчаються в інших країнах або дистанційно. Міністерство освіти і науки України підготувало перелік необхідних рекомендацій для батьків, освітян та ВПО, щоб спростити процес підготовки до зарахування дітей у школу після повернення в Україну. Рекомендації розроблені згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України № 563 «Про затвердження методичних рекомендації щодо окремих питань здобуття освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні».
14 Липня, 2023 р., 14:23
Сьогодні, 14 липня, головний архітектор району, начальник відділу містобудування, архітектури та інфраструктури Білоцерківської районної державної адміністрації Вадим Остапенко провів особистий виїзний прийом громадян Ковалівської сільської територіальної громади.
14 Липня, 2023 р., 12:18
Міністерство соціальної політики України підготувало відповіді на найбільш поширені питання щодо зміни правил виплат допомоги на проживання для внутрішньо переміщених осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень