Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Влада,  громади,  благодійники  - разом суттєва підтримка ЗСУ

Дата: 25.07.2024 18:15
Кількість переглядів: 48

Фото без описуБілоцерківська РДА на чолі з Іриною Старенькою проводить цілеспрямовану роботу зі збільшення дієвої допомоги Силам оборони України та скеровує у цьому напрямку зусилля територіальних громад району.

Один із напрямків цієї роботи – залучення бізнесу та благодійних організацій до реалізації важливих проєктів з метою  зміцнення  матеріально-технічного оснащення підрозділів ЗСУ.

На цьому наголосила начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька під час робочої зустрічі з очільниками Благодійної організації «Сила українського духу» Інесою та Богданом Звір і головою Тетіївської територіальної громади Богданом Балагурою.

«Сила українського духу» вже має значний досвід співпраці з різними інституціями, включаючи й зарубіжних партнерів, націленої на реалізацію конкретних завдань з метою закриття нагальних потреб певних підрозділів ЗСУ.

- Наша діяльність підтверджена реальними справами і довірою з боку захисників. Працюємо спільно з творчою елітою України. Зокрема, проводимо аукціони з продажу творів наших митців. Виручені кошти йдуть на закупівлю конкретних технологічних складових, які потребує наша армія. Передусім, це БПЛА. Тісно співпрацюємо з Тетіївською міською територіальною громадою. Там було вже проведено два аукціони з продажу картин відомих вітчизняних художників. Виручені кошти спрямовані на придбання безпілотників  та окремих елементів управління ними. Крім того, голова громади від себе особисто передав нашій благодійній організації кілька БПЛА – всі ми разом працюємо на перемогу, підкреслила під час зустрічі голова правління благодійної організації «Сила українського духу» Інеса Звір.

У планах благодійників – розширення співпраці з іншими громадами Білоцерківського району з метою посиленої підтримки ЗСУ та розвитку медичної галузі шляхом залучення допомоги міжнародних партнерів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень