Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк до жителів району

Дата: 28.12.2022 10:46
Кількість переглядів: 225

Фото без описуШановні жителі Білоцерківщини!

Звертаюся до вас напередодні новорічно-різдвяних свят, передусім, з проханням бути обачними, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, оскільки високою залишається ймовірність ракетних та інших повітряних обстрілів нашої території з боку рф. 

Ворог не полишив своїх терористичних планів. Він мріє не лише зіпсувати нам свята, а й повністю знищити все живе. Очевидними є ризики повторних атак на об’єкти критичної інфраструктури. Тому проявляємо мудрість і виваженість, бережемо себе і рідних, дотримуємося всіх правил безпеки. Ми маємо бути готовими до різних ситуацій та подбати про тих, хто цього потребує.

Окрім того, звертаю вашу увагу, що на території Київської області продовжено дію  комендантської години щодня з 23:00 до 5:00 до 1 січня 2023 року включно.  Тобто під час новорічних свят чинні всі вимоги, які передбачені комендантською годиною. Жодних змін та послаблень не передбачено. 

Продовжено й дію світломаскувальних вимог. Розумію, що ми звикли, щоб наші оселі у свята були прикрашені яскравими ілюмінаціями. Проте, внаслідок значних пошкоджень магістральних електромереж через масовані атаки росіян, у нашій країні наявні обмеження в системі передачі електроенергії. Не забувайте про це.   Зараз вкрай важливо обмежити використання енергоємних приладів та не навантажувати мережу в години пік. Це необхідно, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварійних відключень. Кожен із нас може зробити свій внесок у Перемогу над ворогом. 

Ще одне важливе і обов’язкове до виконання  рішення, яке було прийняте на засіданні оперативного штабу Ради оборони Київської області: на території Київської області заборонено реалізацію та використання піротехнічних засобів (феєрверків, петард тощо) під час дії правового режиму воєнного стану. 

Це рішення стосується як фізичних, так і юридичних осіб, зокрема суб’єктів господарювання, що здійснюють свою діяльність у сфері ресторанного господарства, громадського харчування, розважальних закладів, об’єктів соціально-культурного, побутового, торговельного та іншого призначення.

Щиро вірю, що кожен, хто прочитає моє звернення, прислухається до цих слів і зробить правильні висновки.


Будьте мудрими! Бережіть себе і своїх рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень