Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Білоцерківської районної військової адміністрації з Днем інженерних військ та Днем ракетних військ і артилерії

Дата: 03.11.2022 08:28
Кількість переглядів: 354

Фото без описуШановні воїни інженери, артилеристи та ракетники! 

Щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем інженерних військ і Днем ракетних військ та артилерії!

Українська армія сьогодні вже неодноразово довела, що здатна протистояти навалі ворога. Без сумніву, кожен рід військ здійснює свій неоціненний вклад, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України. Наші війська - це злагоджений механізм, складові якого працюють покладаючись один на одного. 

Воїни інженерних військ – ви справжня рушійна сила будь-якої армії. Сьогодні ви демонструєте небувалі знання і вміння, зміцнюючи технічну міць нашого війська. Дякуємо вам за професіоналізм і відданість військовій присязі!

Ракетні війська і артилерія відіграють провідну роль у захисті Вітчизни, як одна з основних складових частин Сухопутних військ Збройних Сил України. Шановні  воїни-артилеристи та воїни-ракетники! Ми знаємо, що потужна і сильна зброя у надійних руках. Завдяки вашому вмінню попадати в ціль ми маємо можливість жити і працювати. Від імені всіх жителів Білоцерківщини висловлюю вам глибоку подяку за вашу мужність і самовідданість у справі оборони рідної землі.

З нагоди свята бажаю вам, шановні воїни і ветерани інженерних військ, артилерії та ракетних військ, міцного здоров’я, миру, щастя, невичерпної енергії та нових досягнень на благо зміцнення обороноздатності нашої Батьківщини.

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою Людмила Мерзлюк, голова Білоцерківської районної державної адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень