Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної державної адміністрації з нагоди Дня знань:

Дата: 01.09.2022 09:02
Кількість переглядів: 194

Фото без описуДорогі школярі Білоцерківщини!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди початку нового навчального року.

Цьогоріч 1 вересня для всіх українських школярів кардинально відрізняється від попередніх років. Російські окупанти вкрали у вас мирні літні канікули і намагаються вкрасти День знань. Проте їм не вдасться цього зробити. 1 вересня ми розпочинаємо навчання. І нехай не буде урочистих зібрань, проте головним є те, що ваша школа, ваші однокласники і ваші вчителі чекають на вас!

Щиро зичу вам, дорогі мої юні друзі, передусім, мирного неба, щоб у вас була можливість учитися і почерпнути максимум знань. Зростайте здоровими і життєрадісними, любіть свою Батьківщину, поважайте вчителів і шануйте своїх батьків. Будьте сміливими і не втрачайте віру у щасливе майбутнє – воно обов’язково буде!

Шановні батьки! Розумію і розділяю ваше занепокоєння і тривогу щодо перебігу навчального процесу у ваших дітей. Маю запевнити, що і районна влада, і голови громад зробили все можливе для організованого та безпечного початку нового навчального року. Заклади освіти чекають на школярів. Проте саме вам вирішувати у якому форматі навчатися вашим дітям, бо їхнє життя і безпека найголовніше!

Щиро сподіваюся на ваші відповідальність, мудрість та виваженість. Ми маємо разом пройти і це випробування війною, але наші діти мають отримати належну освіту, бо за ними – майбутнє України.

Шановні освітяни Білоцерківщини! Цьогорічне вітання з Днем знань дещо овіяне тривогою і смутком, проте цей день був і залишається особливим для кожного з вас. Тож прийміть від імені керівництва району побажання мирних шкільних ранків і результативних навчальних годин. Нехай успішно реалізуються всі ваші плани і задуми, а учні Білоцерківщини й надалі демонструють глибокі знання і високі результати!

З вірою у якнайшвидшу перемогу крокуємо вперед!

#Все_буде_Україна!

З повагою начальник Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень