Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хай майорить наш рідний  стяг над вільною землею!

Дата: 23.08.2022 10:51
Кількість переглядів: 262

Фото без опису23 серпня начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела урочисту церемонію підняття Державного Прапора України та прапора Білоцерківського району. 

З метою забезпечення максимальної безпеки  громадян,  урочистості проходили без залучення громадськості.

-  Сьогодні через загрозу ракетної атаки та інших провокацій з боку російського агресора скасовано масові заходи. Проте ніякий ворог не може відмінити два  наші величні свята – День Державного Прапора України та День Незалежності нашої держави. І чим більшою буде загроза, тим міцніше ми триматимемо наш синьо-жовтий прапор, який є символом боротьби нашої країни і символом незламності нашого народу, - зазначила у своєму вітальному слові Людмила Мерзлюк та наголосила на необхідності бути обачними  і дослухатися до сигналів «повітряна тривога». – Бережіть себе і своїх рідних! На нас чекає ще багато справ і багато свят. Ми маємо після перемоги над окупантами відбудувати рідну землю і зміцнити її, щоб гідно крокувати у майбутнє з європейськими країнами! Слава Україні! Героям слава!

Після  церемонії  підняття Державного Прапора України очільник району разом з головою районної ради та керівниками структурних підрозділів адміністрації поклали квіти до до портретів полеглих захисників України. 

Також в рамках відзначення Дня Незалежності України начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк вручила подяки волонтерам і членам добровольчих формувань та ордени «Мужності» і «Лицарський хрест» нашим захисникам, які з перших днів повномасштабної військової агресії тримають оборону Білоцерківського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень