Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками силових структур Білоцерківщини

Дата: 16.08.2022 16:22
Кількість переглядів: 226

Фото без опису15 серпня   начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками силових, правоохоронних та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну ситуацію у районі та проблемні питання, які потребують посиленої уваги.

Загалом ситуація в районі контрольована, резонансних подій не зафіксовано, натомість мають місце непоодинокі факти порушення громадянами правил комендантської години, перевищення швидкісного режиму учасниками дорожнього руху, водіння автотранспорту у стані алкогольного сп’яніння тощо.

Про це начальнику Білоцерківської районної військової адміністрації доповіли керівник Білоцерківського районного управління поліції ГУ НПУ в Київській області Михайло Пелех та т.в.о. командира  батальйону патрульної поліції в м. Біла Церква Олександр Світовий.

Правоохоронці зазначили, що всі ці прикрі факти мають місце на фоні режиму посиленого патрулювання та щоденної профілактичної роботи. Проте працівники поліції розробляють превентивні заходи, спрямовані на протидію поширенню правопорушень та  злочинності в умовах правового режиму воєнного стану.

На посиленні відповідальності батьків за неналежний догляд за  дітьми акцентував увагу під час наради заступник керівника Білоцерківської окружної прокуратури Олександр Маційчук, який повідомив, що впродовж   минулого тижня  зафіксовано кілька надзвичайних подій за участю дітей, включаючи й випадок дорожньо-транспортної пригоди, коли неповнолітня потрапила під колеса авто через відсутність нагляду за нею з боку дорослих.

Людмила Мерзлюк, підбиваючи підсумки наради, наголосила на необхідності активізації профілактичної роботи в громадах з метою утримання контролю за ситуацією та належного донесення інформації до окремих груп громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень