Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді у голови адміністрації обговорили шляхи боротьби зі стихійною торгівлею

Дата: 05.07.2022 14:35
Кількість переглядів: 409

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду керівництва району з головами територіальних громад та представниками Держпродспоживслужби у Київській області.

Як зазначила начальник адміністрації, розпочинаючи нараду, мета сьогоднішньої зустрічі – налагодження максимальної взаємодії усіх структурних підрозділів Держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування з метою недопущення порушень у сфері безпечності харчових продуктів та стихійної торгівлі в цілому.

- Ми маємо розробити спільну дорожну карту, яка сприятиме покращенню епідемічної ситуації в районі та дозволить ефективно боротися зі стихійною торгівлею, оскільки реалізація продукції в недозволених місцях із недотриманням санітарних норм несе серйозну загрозу життю і здоров’ю людей, - наголосила Людмила Мерзлюк.

З пропозицією спільно працювати на упередження виникнення спалаху будь-якої епідемії звернувся до голів громад начальник ГУ Держпродспоживслужби в Київській області Роман Гаврілов, який ознайомив присутніх із структурою та основними напрямками діяльності служби та коротко охарактеризував епідемічну ситуацію в Київській області загалом і у Білоцерківському районі зокрема.

Голови громад висловили своє бачення шляхів та методів боротьби зі стихійною торгівлею, наголосивши на важливості цього питання, адже спекотна погода сприяє поширенню інфекційних хвороб і наразі вже зафіксоване значне зростання чисельності осіб, які з кишковими отруєннями були госпіталізовані до медичних закладів.

На завершення наради було прийняте солідарне рішення про необхідність активізації діяльності комісій, які здійснюватимуть перевірку дотримання правил торгівлі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень