Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віват, учителю, віват!

Дата: 30.09.2021 12:41
Кількість переглядів: 589

Фото без описуУ Гребінківській громаді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти, під час яких представники влади та громадськості висловили слова вдячності кращим представникам освітянської галузі.

За дорученням голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк освітян Гребінківської громади з прийдешніми святами привітала заступник голови РДА Людмила  Веряскіна, яка наголосила на тій важливій місії, котру виконують вчителі, беручи на себе відповідальність за навчання та виховання підростаючого покоління.

- Скільки б років не минуло після закінчення школи, але кожен з нас зі щемом згадує своїх вчителів. Тож від імені керівництва району, від імені всіх батьків,  колишніх і теперішніх учнів прийміть слова щирої вдячності, дорогі наші освітяни, за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, доброту, - зазначила заступник голови адміністрації, звертаючись до присутніх на урочистостях освітян.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі Білоцерківського району, навчання і виховання молодого покоління, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти  Людмила Веряскіна вручила подяки Білоцерківської районної державної адміністрації кращим педагогам закладів освіти Гребінківської територіальної громади та висловила сподівання щодо подальших успіхів на шляху втілення у життя всіх аспектів Нової української школи.

Завершилися урочистості святковим концертом, який підготували талановиті школярі та представники закладів культури. Приємним сюрпризом для освітян став пісенно-танцювальний дарунок від акторів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Саксаганського.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень