Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Подвиг наших Героїв назавжди закарбований у нашій історії і в пам’яті народній

Дата: 28.08.2021 12:47
Кількість переглядів: 557

Фото без опису29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

В знак вшанування пам'яті подвигу та жертовності кращих синів і дочок українського народу у містах і селах Білоцерківщини було організовано проведення національно-патріотичних заходів у закладах культури, освіти, в організаціях та установах району.

Також представники влади та громадськості відвідали місця захоронення Героїв, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Голова Білоцерківської районної державної адміністрації Людмила Мерзлюк під час покладання квітів до могил полеглих Героїв наголосила на важливості збереження пам’яті про жертовний подвиг наших земляків, які віддали своє життя, відстоюючи незалежність, цілісність і суверенітет нашої держави.

- Подвиг наших Героїв назавжди закарбований у нашій історії і в пам’яті народній. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників і нащадків. Тож щоденно пам’ятаймо про це, низько схиляючи голову в знак шани і поваги…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень