Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада зі структурними підрозділами на чолі з головою Білоцерківської райдерадміністрації

Дата: 19.07.2021 15:38
Кількість переглядів: 631

Фото без описуСьогодні, 19 липня, відбулася оперативна нарада на чолі з головою райдержадміністрації Людмилою Мерзлюк, головою районної ради, першим заступником голови, керівником апарату райдержадміністрації, структурними підрозділами та представниками територіальних органів.

 

Першим питанням порядку данного розглянуто ситуацію щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції на території району та проходження вакцинації як дієвого засобу протидії COVID-19. Іван Ровенко, директор КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги Маловільшанської сільської ради» проінформував, що за останню добу, хворих на коронавірусну хворобу в Білоцерківському районі не виявлено. Також зазначив, що сьогодні, мобільна бригада проведе вакцинацію Білоцерківської меблевої фабрики ТОВ «УкрЮг».

 

Начальник загального відділу та з питань контролю апарату адміністрації Яніна Царенко доповіла про  стан виконання актів та доручень Президента України, Кабінету Міністрів України, обласної державної адміністрації, депутатських звернень всіх рівнів у Білоцерківській райдержадміністрації протягом ІI кварталу 2021 року.

Так, станом на 30.06.2021  надійшло:  583 (за минулий аналогічний період – 498, що на 85 документів більше) документа з них контрольних – 140, в тому числі:

  • 2 - розпорядження голови облдержадміністрації;
  • 7- доручень голови облдержадміністрації ; 
  • 8 – листів від найвищих органів законодавчої влади;
  • 32 – листи з обласної державної адміністрації;
  • 45 – листів з управлінь, відділів обласної державної адміністрації;
  • 32 – листи від органів держбезпеки, прокуратури району, області та ін.;
  • 14 – інших установ, підприємств та організацій.
  • 23 –доручення, які перебувають на постійному контролі, щомісячно, щоквартально на їх виконання подається інформація до Київської обласної державної адміністрації.

Відділ юридичного забезпечення та з питань звернень громадян апарату райдержадміністрації підсумував кількість звернень від громадян за ІІ квартал 2021року. Протягом квітня – червня до райдержадміністрації надійшло 50 усних та письмових звернень, що на 30 звернень більше ніж за І квартал поточного року. За результатами розгляду звернень громадян - 64% дано роз’яснення, 20% - вирішено позитивно, 4% - відмовлено та 12% повернуто автору, як звернення, що не підлягають розгляду.

 

Також на нараді було розглянуто питання щодо ймовірності захворювання тварин на сказ, відповідне доручення з цього питання отримав Андрій Зінченко, завідувач сектору безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  Білоцерківського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Київській обл.

 

По завершенню наради Людмила Мерзлюк наголосила на необхідності вакцинування населення району задля створення імунітету до інфекційної хвороби COVID – 19, адже цей процес відбувається поетапно, починаючи з пріоритетних груп населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень