Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено навчання державних службовців зі знання антикорупційного законодавства

Дата: 11.02.2021 11:29
Кількість переглядів: 830

У відповідності з нормативною базою, створеною Урядом, яка регулює процес утворення та реорганізацію районних державних адміністрацій, Білоцерківська райдержадміністрація зазнала значних структурних змін. Частина працівників, які раніше працювали в райдержадміністраціях, що були ліквідовані,  отримали можливість працювати у структурних підрозділах Білоцерківської РДА.

 

Зокрема, досвідченими фахівцями значно підсилився архівний відділ адміністрації.

Задля підвищення ефективності роботи та зручності жителів громад, які входять до Білоцерківського району, було створено віддалені робочі місця  для працівників архівного відділу у Володарці, Рокитному, Таращі, Тетієві, Сквирі, Ставищах.

З метою недопущення прогалин у знанні антикорупційного законодавства та уникненні вчинення протиправних дій з новопризначеними працівниками архівного відділу було проведено спеціальне навчання.

Головний спеціаліст з питань запобігання корупції апарату райдержадміністрації Світлана Корнійчук дала колегам детальні роз’яснення щодо обмежень, встановлених Законом України «Про державну службу» та Законом України «Про запобігання корупції», нововведень, про які необхідно знати під час відображення інформації в деклараціях.

Працівники архівного відділу отримали пам’ятки та інфографіки «Етика державного службовця» та «Конфлікт інтересів. Як запобігти та врегулювати».

На завершення навчання всі присутні пройшли тестування, під час якого закріпили отриманні знання, розглядаючи конкретні ситуації з виникнення конфлікту інтересів та шляхів його врегулювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень