Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Київську область насувається негода. Енергетики чергуватимуть цілодобово навіть в складних умовах карантину

Дата: 16.04.2020 13:52
Кількість переглядів: 385

Фото без описуЗа інформацією українського Гідрометцентру з 16 – 17 квітня очікується погіршення погодних умов у Київській області. Прогнозується заморозки до -3, пориви вітру до 22 метрів в секунду. Енергетики будуть працювати навіть в складних умовах карантину у цілодобовому режимі, щоб забезпечити жителів області світлом, попередити пов'язані з непогодою відключення і ліквідувати можливі аварії.

Поради під час можливих масових відключень через негоду: інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є – енергетики вже знають про відключення і відновлюють електропостачання, дублювати заявки дзвінками не треба. Якщо ви не знайшли свою адресу – телефонуйте до кол-центру (044) 459-07-40(067) 495-70-40 (цілодобово) або пишіть у приватні повідомлення на сторінці Київобленерго в соцмережі Фейсбук

Київобленерго нагадує також про необхідність дотримання правил електробезпеки: при сильному вітрі не можна перебувати поблизу ліній електропередачі; не наближатися до обірваного проводу ближче, ніж на 8-12 метрів і ні в якому разі не торкатися його. При виявленні проводів, що впали на землю, обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор, прохання повідомляти про це в кол-центр Київобленерго.

В компанії також нагадують, про необхідність залишатись вдома на період карантину. Центри обслуговування клієнтів Київобленерго переведені на дистанційне обслуговування, що надважливо в умовах карантину.

Бережіть своє життя та здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень