Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Томилівчани привітали маму-героїню

Дата: 13.02.2020 16:54
Кількість переглядів: 323

Фото без описуЩе одна жителька Білоцерківщини була удостоєна звання «Мати-героїня». Відповідний Указ нещодавно підписав Президент України Володимир Зеленський, а сьогодні, 13 лютого, заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко урочисто вручив посвідчення про присвоєння почесного звання жительці села Томилівка Тетяні Вікторівні Петренко.

 

Мама. Вихователь. Порадниця. Саме такі слова якнайкраще характеризують Тетяну Петренко, яка зростила шестеро власних діточок і щодень виховує чужих, бо працює вихователем у сільському дитячому садочку.

 

- Мама з великої літери, -  відгукуються про Тетяну Вікторівну односельці. І у їхньому голосі відчувається глибока повага. Адже не так просто у наш час зважитися народити шестеро дітей. А виховати їх добросовісними та працьовитими може лише та мама, яка обдарована надзвичайною мудрістю.

 

Тетяна Петренко зуміла це зробити. Її старші донечки Наталія і Таїсія вже стали на шлях самостійного життя. Обидві пов’язали своє майбутнє з медициною. Середні навчаються - Юлія студентка медичного коледжу, а Назар і Максим – учні Томилівського НВО «ЗОШ І-ІІІ ступенів-дитячий садок». Наймолодшому Романові лише сім років. Та, не зважаючи на значну вікову різницю, всі діти  родини Петренків почувають себе єдиним цілим, бо саме так їх виховала мама.

 

- Про такі випадки кажуть, що нагорода знайшла свого героя, - зазначив заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Володимир Толочко, вручаючи посвідчення про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» Тетяні Петренко. – Ви і у цей святковий день на робочому посту. Тож щиро зичу, щоб Вам вистачило сили, наснаги  і здоров’я виховати ще не одне покоління юних жителів Томилівки такими ж завзятими і працьовитими, як і власних дітей!

 

До щирих слів вітання доєдналися Томилівський сільський голова Наталія Карпінська, начальник служби у справах дітей та сім’ї Білоцерківської райдержадміністрації Оксана Михайлюк, колеги та односельці.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень