Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В районі офіційно стартував опалювальний сезон

Дата: 28.10.2019 15:48
Кількість переглядів: 583

Фото без опису28 жовтня під керівництвом в.о. голови Білоцерківської районної державної адміністрації Юрія Савчука відбулася оперативна нарада за участі начальників відділів, управлінь, структурних підрозділів адміністрації. Серед розглянутих питань - початок опалювального сезону 2019-2020 рр. у населених пунктах Білоцерківського району.

 

У районі до опалювального сезону готові. Як розповів начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва Михайло Пасєка, з підготовкою до опалювального сезону проблем немає,  план заходів з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення району виконано в повному об’ємі. 

  

Рішеннями сесій Білоцерківської районної ради виділено кошти для підготовки об’єктів соціально-культурного призначення Білоцерківського району до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 років. Проведено техобслуговування котелень, огляд вентиляції, здійснена повірка лічильників, коректорів, модемів, техобслуговування вузлів обліку газу. Крім цього, здійснено поточні ремонти котелень закладів освіти району, перевірено блискавкозахист газових та твердопаливних котелень, проведено тендери на закупівлю дрів, вугілля та паливних брикетів. Заборгованість за енергоносії в закладах соціально-культурного призначення відсутня.

 

Додамо, що згідно розпорядження голови Білоцерківської районної державної адміністрації опалюваьний сезон в закладах соціальної сфери офіційно розпочався з 28 жовтня. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень