Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тривають громадські слухання з питань охорони громадського порядку

Дата: 25.09.2019 16:05
Кількість переглядів: 472

24 вересня, за участі заступника голови Білоцерківської райдержадміністрації Володимира Толочка, начальників відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, дільничного офіцера поліції Юрія Карпенка відбулися громадські слухання з питань охорони громадського порядку у селах Яблунівка та Фесюри. 

Під час громадських слухань Юрій Карпенко доповів про стан правопорядку та злочинності на території вище вказаних населених пунктів та вцілому по селах, які він обслуговує. Вцілому, нарікань та зауважень до роботи поліції від громадян не зафіксовано. Натомість і поліціянт, і очільники сіл говорили про повну співпрацю. Так, у Яблунівській сільській раді до кінця поточного року планують встановити відеокамери на вїздах у села Яблунівка та Мала Сквирка.

Також під час громадських слухань обговорювалися питання функціонування закладів соціальної сфери, готовності до опалювального сезону. Висловлювалися думки і щодо створення об`єднаних територіальних громад. По закінченню обговорень присутні оцінили роботу дільничних офіцерів поліції, заповнивши анонімні анкети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень