Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чесна платіжка: не переплачуйте за тепло та гарячу воду

Дата: 18.07.2019 10:20
Кількість переглядів: 730

Міністерство юстиції розробило покроковий алгоритм дій для споживачів житлово-комунальних послуг. Він пояснює, як захистити свої права у разі, якщо органи місцевого самоврядування не виконують рішення Уряду про перерахунок тарифів на теплопостачання та постачання гарячої води в опалювальному сезоні 2019/2020 року. Усі зразки документів для перерахунку ціни на зазначені комунальні послуги розміщені на сайті Мін’юсту за посиланням:http://bit.do/eXSQH

Якщо орган місцевого самоврядування перерахував тарифи

1. Зверніться до теплопостачальної організації у зручний для вас спосіб (електронною поштою або особисто). 2.Вимагайте перерахунку вартості послуг на опалювальний сезон 2019-2020 років. 3.Зразок звернення можна завантажити на сайті Міністерства юстиції.

Якщо орган місцевого самоврядування НЕ перерахував тарифи

1. Зверніться на Урядову гарячу лінію за номером 1545 або направте звернення на адресу Уряду (вул. М. Грушевського 122, м. Київ), повідомивши про бездіяльність органу місцевого самоврядування щодо перерахунку тарифів на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води.

2. Зверніться до органу місцевого самоврядування з вимогою щодо виконання рішення Уряду.

3. Зразок вимоги можна завантажити на сайті Міністерства юстиції.

 

 Граничні тарифи на тепло                                                                Граничні тарифи на воду

35,21 грн.                        1400 грн.                                         83,66 грн.                                  75,74 грн.

за 1 м.кв.                                                  за  Гкал                                                                             за 1 м.куб.                                                               за 1 м.куб.

(з урахуванням ПДВ)                              (з урахуванням ПДВ)                                                     (з урахуванням ПДВ)                                             (з урахуванням ПДВ)                               

якщо у вас немає                                     якщо у вас є лічильник                                                  за наявності рушникосушильників                       за відсутності

лічильника                                                                                                                                         та підключення їх до  систем постачання            рушникосушильників

                                                                                                                                                            гарячої води


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень