Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Таким я бачу рідний край – заквітчаний в любові

Дата: 17.04.2019 15:59
Кількість переглядів: 2977

Фото без описуЯкими б різними не були ми сьогодні, нас єднає любов до Батьківщини, до рідної землі, готовність віддати своїй Вітчизні розум, талант, знання – усе, що маємо, адже разом ми будуємо майбутнє України. 17 квітня на базі Терезинського НВО відбулася пізнавально-патріотична гра “Таким я бачу рідний край — заквітчаний в любові” за участю учнівської молоді, яку підготували та провели працівники відділу молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації.  

Подорож рідним краєм була незвичайною. Крім пізнавальної інформації учасники заходу взяли участь у конкурсах, які мали назви: “Славні імена земляків”, “Сучасність мого міста (села)”, “Стежками рідного краю”, “Визначні пам'ятки Київщини”, “Купуємо українське”. Конкурсантів оцінювало строге, компетентне та розважливе журі, до складу якого увійшли Наталія Старовойтова, Анна Вереднюк, Ірина Папченко.

Гра була цікавою та насиченою. Ведуча заходу, начальник відділу молоді та спорту Білоцерківської райдержадміністрації Надія Крилевець, крім конкурсних завдань, проводила віртуальну екскурсію. Всі присутні не тільки дізнались багато нового про видатні постаті, історичні місця, а й відчули особливу духовну ауру Київщини.

Журі були задоволені підготовкою молоді і визначилися з оцінкою кожного гравця. Щиро вітаємо переможця Єгора Федорченка та призерів Скибіцьку Діану, Жадана Олександра за високі географічні та історичні знання, оригінальність, вміння логічно висловлювати свої думки.

Звичайно, ми всі хочемо бачити нашу Батьківщину сильною, багатою, славетною й квітучою. Тож, нехай гарні майбутні справи возвеличать нашу сонячну Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень