Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині відбулося перше засідання Ради регіонального розвитку

Дата: 17.01.2019 15:27
Кількість переглядів: 813

Фото без опису17 січня в Білоцерківському районі відбулося перше засідання районної Ради регіонального розвитку. Цей захід продовжив щорічну зустріч лідерів всіх регіонів України під головуванням Президента України Петра Порошенка, яка відбулася уже всьоме. В грудні відбулося й засідання Ради регіонального розвитку Київщини під головуванням очільника Київської облдержадміністрації Олександра Терещука. Нині ж про зроблене за останні роки та перспективи на майбутнє говорили у Білоцерківському районі.

Відкрив засідання Ради голова райдержадміністрації Геннадій Джегур, який розповів про приорітети та перспективи розвитку краю. Робота ради була спрямована не лише на підведення підсумків соціально-економічного розвитку району за 2018 рік, а й на розробку стратегії його розвитку на 2019-2021 роки. Серед важливих напрямків - наповнення бюджету, модернізація закладів охорони здоров’я, створення мережі сучасних шкіл, оновлення інфраструктури району та інше. "Нашу роботу варто будувати за принципом - людина понад усе", - наголосив Геннадій Васильович. Також він дав доручення, щоб до розробки перспективного плану долучилися й жителі Білоцерківщини. Адже важливо у будь-якій роботі налагодити ділог з громадськістю.

Перше засідання було плідним. Визначено головні завдання щодо розвитку галузей освіти, медицини, децентралізації. Тепер у райдержадміністрації очікують на конструктивні пропозиції від голів місцевих рад та жителів Білоцерківщини, адже до  написання стратегії має долучитися кожен, у кого є цікаві ідеї та думки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень