Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Все починається з родини

Дата: 16.05.2018 13:22
Кількість переглядів: 685

Фото без опису15 травня Яблунівка гостинно приймала родинний конкурс "Родина fest". Місія конкурсу – об’єднати всіх членів родини, нагадати, що найголовніше в житті – це щаслива родина, показати можливості для відпочинку та особистого розвитку. Проявили ініціативу та вирішили позмагатися за звання найдружнішої сім`ї родина Голуб з села Острійки, родина Бабюк з с.Потіївка, родина Глущенків з Яблунівки, родина Кошенко з села Піщана, родина Попкових з села Мала Вільшанка та родина Заїк з Поправки.

Декілька годин пролетіли непомітно, адже на святі панувала атмосфера дружби та позитиву. Втім дух суперництва все ж таки відчувався, адже кожна родин на намагалася виконати завдання якнайкраще. Зокрема, родини-учасниці мали змогу проявити себе в знанні власного родоводу, кулінарній та творчій нивах, кмітливості.  Усі присутні з задоволенням спостерігали за виступами дітей та батьків  і щиро аплодували, адже учасники вкладали у них весь свій талант і шарм

А от кому було нелегко  – так це членам журі: обрати переможців було зовсім непросто, бо ж кожна родина по своєму цікава, неординарна, креативна та заповзята. Втім, в  ході підрахунку балів, які виставлялися за кожне конкурсне завдання, призові місця розподілилися наступним чином. Перемогу здобула родина Голуб з Острійок у складі тата Андрія, мами Олександри та донечок Ангеліни і Софії. Срібними призерами стала багатодітна родина Бабюк з Потіївки – тато Анатолій, мама Світлана, синів Владислава, Тимофія, Марка та донечки Дінари. Третє місце у родини Заїк з Поправки – тато Іван, мама Оксана, донька Анна та син Данило. І переможці, і лауреати отримали пам’ятні дипломи та подарунки.  

На заході  були присутні  заступник голови Білоцерківської  райдержадміністрації Володимир Толочко, в.о. начальника відділу освіти Вікторія Бабенко, начальник відділу молоді та спорту Надія Крилевець, начальник служби у справах дітей та сім`ї  Оксана Михайлюк, начальник відділу культури та туризму Роман Бичек, директор районного будинку дитячої та юнацької творчості Зінаїда Литвин, Яблунівський сільський голова Анатолій Савчук. 

«Родина FEST» - це новий унікальний формат сімейного дозвілля.  Дітям і всім присутнім родинам він  дуже сподобався.  Організатори, а це будинок дитячої та юнацької творчості, районний відділ освіти, змогли створити чудове родинне свято, об’єднати усіх навколо справжніх сімейних цінностей.

Сподіваємося, що це свято стане щорічним і традиційним, адже ми одна велика родина!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень