Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Інформація щодо фальсифікації концентрату сироваткового білку  КСБ-УФ80

Дата: 26.03.2018 09:44
Кількість переглядів: 631

 

У зв’язку з тим, що останнім часом стали частішими випадки продажів підробок продукції ТОВ Щучинського МСЗ ( Білорусь ) а саме концентрату сироваткового    білку  КСБ-УФ80(протеїн). Данний продукт є популярним у спортсменів, застосовується в якості спортивного харчування для нарощування м’язів, тому фальшиві препарати стали з’являтися в загрозливих масштабах, що не тільки є підривом бізнес-репутації заводу виробника, а застосування їх споживачами може стати причиною серйозних негативних наслідків для здоров’я спортсменів, так як фальсифікована продукція не проходить передбачений контроль при ії виробництві та реалізації.

Фальсифіковані препарати мають кримінальне походження, так як, використовуючи ім’я відомого виробника – Щучинського МСЗ ( Білорусь ), насправді їх виробляють нелегально підпільні цехи в Україні – з недостатнім вмістом активного інгредієнта та з підробленою упаковкою. Шляхи потрапляння фальсифікованого концентрату  сироваткового білку  КСБ-УФ80(протеїн ) під ім’ям Щучинського МСЗ на ринок України  через інтернет-магазини та приватні оголошення. В продажі був виявлений продукт в мішках по 15 кг та в пластикових відрах по 1,5 кг і 4 кг без нанесення інформації, щодо походження данного продукту та кількістного складу.

Завод виробляє продукцію у мішках по 15 кг з нанесенням інформації друкованими буквами синім кольором та у відрах по 0,4 кг та по 1,0 кг з вказаним кількістним складом препарату.

Офіційним представником, Щучинського МСЗ ( Білорусь ), ТОВ «Феліцата Україна» була проведена контрольна закупка в інтернет-магазинах  підробленного  концентрату  сироваткового білку  КСБ-УФ80(протеїн ) та проведено лабораторні випробування на вміст продукції,  ДП «Укртестметрстандарт» (протокол №1434-1437/18-х від 07.02.2018 року), якими встановленно, що масова частка білка в препараті становіть від 30,8 до 37,5% замість вказаного заводом-виробником 80%, тобто фальсифіковані препарати продають із зменшеним вмістом активного інгредієнта (протеїну) в 2,5 рази.

З метою запобігання придбання фальсифікованої продукції наполегливо рекомендуємо купувати продукцію Щучинського МСЗ (Білорусь) виключно у офіційних дистриб’юторів в Україні.У випадку виявлення фальсифікованого продукту просимо негайно повідомити про це в будь-якій зручній для Вас формі в Білоцерківське районе управління Головного управління Держпродспоживслужби за телефоном (04563)  6-13-63, на e-mail: bilocerkivsk@dpssko.gov.ua та особисто за адресою: вул. Толстого,44, м. Біла Церква.

Білоцерківське районе управління

Головного управління Держпродспоживслужи

в Київській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень