Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Жовтня, 2022 р., 14:31
Сьогодні Україна повернула тіла героїв. Про це повідомляє Мінреінтеграція. Переговори були надтяжкими, але завдяки кропіткій роботі всієї команди Уповноваженого зі зниклих безвісти Олега Котенка вдалося повернути наших воїнів, зокрема, бійців із багатостраждальної Оленівки.
11 Жовтня, 2022 р., 12:05
Через ракетні обстріли 10 жовтня порушене енергопостачання по всій країні, чимало громадян залишились без світла. Держспецзв'язку публікує рекомендації щодо налаштування та використання смартфонів, які допоможуть максимально довго залишатись на зв'язку.
11 Жовтня, 2022 р., 11:53
Для того, аби збалансувати енергосистему та запобігти масштабним відключенням, державна енергокомпанія НЕК Укренерго з 10 жовтня запровадила графіки аварійного відключення електропостачання.
11 Жовтня, 2022 р., 08:52
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації. Щоденно ми згадуємо українців, які віддали своє життя. Усіх, хто воював. Усіх військових і усіх цивільних. Дорослих і дітей... Усіх! Усіх, хто міг би ще жити, якби росія не почала цю війну...
10 Жовтня, 2022 р., 15:56
У Київській області та в місті Київ будуть діяти тимчасові обмеження електропостачання. Таке рішення прийняла Національна енергетична компанія «Укренерго» з метою збереження цілісності енергосистеми після ранкових ворожих ударів по інфраструктурі регіону. Про це повідомили у ДТЕК Київські електромережі.
10 Жовтня, 2022 р., 15:13
Більше п’яти годин тривала повітряна тривога. Внаслідок масованої атаки в регіоні пошкоджено два об’єкти критичної інфраструктури, близько 30 житлових будинків, одна адміністративна будівля та склад приватного підприємства.
10 Жовтня, 2022 р., 15:01
Заклади освіти Київської області з 10 до 14 жовтня працюватимуть у дистанційному режимі. Таке рішення було прийнято через загрози ракетних ударів по території регіону. Мова йде про 649 закладів загальної середньої освіти та 623 заклади дошкільної освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень