Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Січня, 2023 р., 09:00
Щоденно, 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
03 Січня, 2023 р., 16:13
У звільнених населених пунктах триває активне розмінування територій. Мінреінтеграції нагадує кілька простих, але важливих правил, дотримуючись яких можна зберегти життя собі та своїм близьким.
03 Січня, 2023 р., 15:28
Начальник Білоцерківської районної  військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела нараду з керівниками правоохоронних, силових та контролюючих структур, під час якої обговорили оперативну  ситуацію в районі.
03 Січня, 2023 р., 12:19
З 1 січня 2023 року уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності є Пенсійний Фонд України. 
03 Січня, 2023 р., 11:27
Міністерство охорони здоров’я України разом із Медичними закупівлями України запустили пілот системи обліку ліків та медичних виробів «e-Stock». Головний споживач функціоналу – заклади охорони здоров’я. Через систему «e-Stock» вони подаватимуть запити щодо необхідних ліків та медичних виробів, що закуповуватимуться за державний кошт. Це дозволить оптимізувати процес збору потреб, зробити його якіснішим та більш системним.
03 Січня, 2023 р., 09:32
В Офісі Уповноваженого зі зниклих безвісти наголошують: родичі повинні дотримуватися правил інформаційної безпеки в інтернеті. Інакше можна нашкодити процесу пошуку та навіть життю їхніх рідних.
03 Січня, 2023 р., 09:00
Щоденно о 9.00 в Україні - загальнонаціональна хвилина мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
02 Січня, 2023 р., 13:35
У застосунку Дія можна подати заявку на участь у програмі єОселя. Це державна пільгова іпотека від держави зі ставкою 3%. На першому етапі послуга доступна для військовослужбовців за контрактом, захисників України, силовиків та членів їхніх сімей, а також медиків, педагогів, науковців, які працюють у державному та комунальному секторах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень