Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини

Дата: 10.08.2018 12:51
Кількість переглядів: 719

Фото без опису10 серпня відбулися районні урочисті заходи до Дня працівників ветеринарної медицини.  В урочистих заходах взяли участь та привітали працівників ветеринарної медицини району голова Білоцерківської районної державної адміністрації  Геннадій Джегур, керуючий справами Білоцерківської  районної ради Володимир Шевченко, помічник-консультант народного депутата України В.І.Гудзенка Людмила Веряскіна, начальник Білоцерківського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Київській області Андрій Зінченко, голова профспілки працівників АПК Володимир Василенко.

В ході свята присутні  отримали вітання від почесних гостей свята,  які відмітили професіоналізм працівників даної сфери, які забезпечують ветеринарно-санітарний контроль якості продукції, що споживають жителі Білоцерківського району, підтримують епізоотичне благополуччя в районі та вручили за сумлінну працю, високий професіоналізм деяким «винуватцям» свята почесні грамотами та подарунки.   

В рамках урочистостей відбувся святковий концерт.

Додамо, що нині в Білоцерківському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області працює 7 фахівців,  з них 4 інспектори ветеринарної медицини. Районне управління відповідно до покладених на нього завдань у галузі ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів  (забезпечує здійснення державного ветеринарно-санітарного нагляду (контролю) за здоров`ям та благополуччям тварин, безпечністю та окремими показниками якості харчових продуктів, неїстівних (побічних) продуктів тваринного походження, кормів та інших об’єктів санітарних заходів, охороною території України від занесення збудників особливо небезпечних хвороб.

А ось Білоцерківська районна державна лікарня ветеринарної медицини заснована в 1977 році та складається з 7 структурних підрозділів. На даний час в лікарні працює 42 спеціаліста. Лікарня обслуговує 31 господарство, з яких утримання та вирощування великої рогатої худоби 18 господарств, утримання та вирощування свиней 17, утримання та вирощування дрібної рогатої худоби 5, утримання та вирощування птиці 5, утримання та вирощування коней 12 господарств. На обслуговуванні перебуває також 60 населених пунктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень